Omitir vínculos de navegaciónInicio > Novedades > Jornada sobre envelliment i Alzheimer a les persones amb Síndrome de Down
Suscribirse a
Down Menorca

Danos tu e-mail y te mantendremos informad@

Al enviar aceptas nuestros avisos legales

Jornada sobre envelliment i Alzheimer a les persones amb Síndrome de Down

La nostra associació va organitzar una jornada sobre envelliment i Alzheimer en persones amb Síndrome de Down, amb la participació de la Dra. Susana Fernández i la neuropsicòloga Bessy Benejam, professionals de la unitat d'Alzheimer de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

 

L'esdeveniment es va celebrar el 7 de juny i es va dividir en dues parts. Al matí, es va dur a terme una conferència adreçada als professionals a l'Hospital Mateu Orfila. A la tarda, es va oferir una sessió dirigida a les famílies i al públic en general a la sala d'actes del Museu de Menorca.

Va ser tot un èxit! Volem agrair a totes les persones que van assistir.

 

D'esquerre a dreta: Margarita Rodríguez- Loeches, directora d'atenció primària de l'àrea de salut de Menorca; María Vidal, presidenta de l'associació Down Menorca; Cristina Fernández, directora tècnica de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca; Lourdes Rodríguez de Zuloaga, vicepresidenta de l'associació Down Menorca; Dra. Susana Fernández, neurològa; i Bessy Benejam, neuropsicòloga. A la segona foto, la Dra. Egea, directora mèdica.