Omitir vínculos de navegaciónInicio > Novedades
Suscribirse a
Down Menorca

Danos tu e-mail y te mantendremos informad@

Al enviar aceptas nuestros avisos legales

Novedades

Jornada sobre envelliment i Alzheimer a les persones amb Síndrome de Down

La nostra associació va organitzar una jornada sobre envelliment i Alzheimer en persones amb Síndrome de Down, amb la participació de la Dra. Susana Fernández i la neuropsicòloga Bessy Benejam, professionals de la unitat d'Alzheimer de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

 

L'esdeveniment es va celebrar el 7 de juny i es va dividir en dues parts. Al matí, es va dur a terme una conferència adreçada als professionals a l'Hospital Mateu Orfila. A la tarda, es va oferir una sessió dirigida a les famílies i al públic en general a la sala d'actes del Museu de Menorca.

Va ser tot un èxit! Volem agrair a totes les persones que van assistir.

Leer más

XXIII Trobada de Famílies Down España

Una família que pertany a la nostra associació, ha participat en el XXIII Trobada de Famílies de Persones amb Síndrome de Down de DOWN ESPAÑA i DOWN CORUÑA, en representació de la nostra entitat, on els assistents han pogut gaudir de diferents conferències, debats i activitats culturals a la ciutat de la Corunya des del dia 12 al 15 d'octubre.
 
Us deixem amb algunes imatges que ens han fet arribar!! 

Leer más

BERENAR SOLIDARI ESCOLETES DE MAÓ

El passat 5 de maig es va celebrar el ja tradicional berenar solidari de les escoletes de Maó dins el programa "Les escoletes solidàries" on aquest any han escollit la nostra entitat com a entitat beneficiària.

Les escoletes que han participat han estat @ei_capdecreus , Es Busquerets, Es Passerells, Fort de l'Eau i Sant Climent.

Es va aconseguir la quantitat de 1.266,65 €. L'acte d'entrega serà aquest divendres.

Donar les gràcies a les escoletes i a totes les entitats i persones que han fet possible aquest benerar solidari i pensar amb la nostra entitat!!

Mil gràcies!

Us deixem amb la notícia que ha sortit al Diari Menorca.

Leer más

Más Noticias    Página 1 de 8