Omitir vínculos de navegaciónInicio > Novedades
Suscribirse a
Down Menorca

Danos tu e-mail y te mantendremos informad@

Al enviar aceptas nuestros avisos legales

Novedades

Trobada de famílies 2019

Amb motiu de la incorporació de tres noves famílies, la nostra associació va organitzar, el passat diumenge 6 d'octubre, una trobada de famílies. Una bona ocasió per conèixer-nos i posar-nos al dia. Vam anar a la casa de colònies Santa Eularieta, al camí den Kane. Vam ser més de 40 i van passar un dia esplèndid. Us deixem algunes imatges on es pot veure la bona estona que vàrem passar.

Leer más

Bankia apoya con 1.000€ a Down Menorca

Des del programa Red Solidària Bankia, Down Menorca ha rebut una subvenció de 1000 euros per dur a terme uns "tallers familiars pel servei d'infància i joventut de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca". La idea és oferir un espai on tractar temes d'interès per a famílies envers aspectes legals, conductuals, del dia a dia, assessorats per professionals de l'àmbit. #RedSolidariaBankia  @EnAccionBankia

Leer más

Piragüismo sin barreras en Cala Corb

La Federació Balear de Piragüisme impulsa un projecte de navegació adaptada a la Illa.  El passat mes d'abril es va posar en marxa a Maó un projecte d'esport inclusiu amb l'objectiu d'acostar l'activitat nàutica a tots els col·lectius i associacions amb diferents capacitats.

Una iniciativa que va arrencar d'una forma tímida però que a poc a poc ha anat veient com s'incrementava el nombre d'usuaris, i per a la qual s'ha comptat amb l'impuls del president de la federació, Juan Carlos Fuentes. Actualment el projecte compta amb dos grups que salin a nedar els dimarts i els dijous en la zona de Cala Corb. Fins avui han estat participis del projecte diversos integrants de la nostra associació i joves amb mobilitat reduïda.

Disposen de cinc embarcacions dobles i altres dos individuals. Són piragües més àmplies, estables i còmodes i amb les quals resulta més difícil bolcar en comparació amb les embarcacions tradicionals.

Leer más

Más Noticias    Página 1 de 5