Omitir vínculos de navegaciónInicio > Novedades
Suscribirse a
Down Menorca

Danos tu e-mail y te mantendremos informad@

Al enviar aceptas nuestros avisos legales

Novedades

Piragüismo sin barreras en Cala Corb

La Federació Balear de Piragüisme impulsa un projecte de navegació adaptada a la Illa.  El passat mes d'abril es va posar en marxa a Maó un projecte d'esport inclusiu amb l'objectiu d'acostar l'activitat nàutica a tots els col·lectius i associacions amb diferents capacitats.

Una iniciativa que va arrencar d'una forma tímida però que a poc a poc ha anat veient com s'incrementava el nombre d'usuaris, i per a la qual s'ha comptat amb l'impuls del president de la federació, Juan Carlos Fuentes. Actualment el projecte compta amb dos grups que salin a nedar els dimarts i els dijous en la zona de Cala Corb. Fins avui han estat participis del projecte diversos integrants de la nostra associació i joves amb mobilitat reduïda.

Disposen de cinc embarcacions dobles i altres dos individuals. Són piragües més àmplies, estables i còmodes i amb les quals resulta més difícil bolcar en comparació amb les embarcacions tradicionals.

Leer más

Dinar final de curs Balls en línia

A finals de juny vam celebrar el final de curs de balls en línia amb una paella al Yelloh Village Les Baleares - Camping Son Bou. Ho vam passar molt bé!!

Leer más

Projecció "Down para arriba"

Down Menorca es va sumar a la celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down amb la presentació del documental "Down para arriba" a càrrec de Belén Cervantes, terapeuta resident a l'illa que ha participat en el treball dirigit per Gustavo Garzón. Gràcies a tothom que va assistir!

Leer más

Presentació llibre "Ignorando el SD"

 El passat 5 d'abril, Andy Trias va presentar a Menorca el seu llibre titulat "Ignorando el Síndrome de Down". Va ser tot un èxit i estem molt contents de haver-ho organitzat. 


Leer más

Más Noticias    Página 1 de 4